top of page
Flexitallic_Black.jpg

PREDVODNICI U INOVACIJAMA I RAZVOJU PROIZVODA U PODRUČJU BRTVENIH TEHNOLOGIJA

Flexitallic® grupa predvodnik je inovacija na tržištu brtvenih materijala i tehnologija brtvljenja. U svojoj ponudi imaju kvalitetna i efikasna brtvena rješenja za sve situacije. Davne 1912. godine izumili su spirometalna brtvila, a kroz godine poslije usavršavali su brojne druge proizvode i materijale kako bi osigurali čisto, ekološki prihvatljivo i efikasno brtvljenje. Iskustvo i znanje koje su stjecali kroz desetljeća stavljaju ih u sam vrh kompanija koje razvijaju brtvena rješenja za industrije diljem svijeta, a kroz akademije koje organiziraju prenose stečena znanja na buduće generacije. 

flexitallic proizvodi.jpg

Thermiculite®, Sigma® and Change® su samo neka od imena koji su uveli značajne promjene u brtvljenju u područjima koje pokrivaju. Flexitallic® je svjetski lider u području statičkih brtvenih rješenja te je spreman pratiti klijenta od početaka izgradnje pogona i tijekom cijelog njegovog životnog vijeka. Također pružaju i potpunu tehničku i upravljačku pomoć prilikom obustave rada pogona zbog remonta ili nekog drugog razloga zbog kojeg je obustava nužna. Upravo to njihovo iskustvo i neprocjenjiva stručnost omogućuju im da imaju rješenje i za najzahtjevnija brtvljenja.

spiralno-metalna brtvila.jpg

Od svibnja 2018. Flexitallicovi smo partneri za područje Hrvatske i od tada uspješno surađujemo. Na hrvatskom tržištu trenutno najpopularniji njihov proizvod su spirometalna brtvila, kojih u svakom trenutku  imamo nekoliko desetaka tisuća na zalihama (standarne dimenzije po EN i ANSI), te je nekoliko stotina tisuća njih već ugrađeno u postrojenja diljem lijepe naše. 

Za dodatne informacije slobodno nam se obratite ili posjetite njihovu web stranicu ovdje

bottom of page