top of page
SPIRALNO-METALNA BRTVILA (SWG)
Flexitallic_Black.jpg
spiralno-metalna brtvila.jpg

SWG brtvila su izrađena od visoko kvalitetnih metalnih traka debljine 0.2 mm (AISI 304, 316, 316L, 316Ti, 321) i mekog punjenja (grafit: 550°C, PTFE: 250°C, Thermiculite 835: 980 °C) koje su spiralno namotane zajedno, čvrsto ili mekano (LS-low stress). Uobičajeni materijal za unutarnji prsten je isti materijal kao metal korišten u izradi spirale. Vanjski prsten nije u kontaktu s medijem i  uglavnom su izrađeni od ugljičnog čelika (može i SS). Kako bi se spriječila korozija zaštićeni su galvanski ili premazom boje.

 

CORRICULITE SWG – specijalna izrada za otpornost prirubnica na koroziju u morskoj vodi i na ugljikovodike.

Distributeri smo za Flexitallic® Ltd, velike engleske grupacije koja je inovator u području spiralno-metalnih brtvila – oni su ih osmislili i stvorili!

Raspolažemo velikim zalihama dimenzija po ANSI (1/2“ do 78“, klase od 150 do 2500 lb) i EN  (DN 10 do DN 600, PN 10 do PN 320)

StyleR.jpg
SPM.png

SPM - osnovni tip, samo brtveni dio

Spiral Wound Gasket.png
CO.png

C/O - samo sa vanjskim centrir. prstenom

Spiral Wound Gasket09.jpg
C I.png

C/I - sa vanjskim i unutarnjim prstenom

Style_RIR.jpg
RIR.png

RIR- samo sa unutarnjim prstenom

LOW STRESS (LSI) SWG BRTVILA

Za razliku od tradicionalnih SWG-a, LSI brtvila su  dizajnirana da se smjeste pri samo 25.000 psi opterećenja vijka, što znači da se ovaj revolucionarni proizvod može koristiti u širokoj primjeni s laganim opterećenjem, uključujući klase 150 i 300 lb. PTFE punjenje dozvoljava sigurno brtvljenje pri ekstremnim pH vrijednostima i izuzetno poboljšava brtvene performanse, dok smanjuje neočekivane emisije.

LSI spirometalno brtvilo predstavlja veliki iskorak u brtvenim tehnologijama, i dostupna su samo u Flexitallicu, koji je prije 80-tak godina izmislio ovu vrstu brtvila, a sada ih je podignuo na novu, višu razinu.

Dostupno u raznim varijantama metala, dizajnirano kako bi zadovoljavalo specifičnu primjenu.

LS LSI.JPG
lsi presjek.JPG
bottom of page