top of page
UPRAVLJANJE KVALITETOM

Sustav upravljanja kvalitetom koji primjenjujemo zasniva se na procesima međunarodne norme ISO 9001:2015 te ima za cilj potpuno ispunjavanje zahtjeva za kvalitetom usluga i procesa. Ulažemo kontinuirane napore u podizanje kvalitete i razvijanje sustava upravljanja kvalitetom. 

 


Usmjerenost na potrebe i zadovoljstvo kupaca izvršenim poslom, brzina i kvaliteta realiziranih proizvoda i usluga, najvažnije su vrijednosti prema kojima mjerimo  i određujemo svoju ukupnu uspješnost u području proizvodnje brtvila i trgovine brtvenim i izolacijskim materijalima.

 

 

Kako bismo postizali, održavali i osnaživali te vrijednosti, kontinuirano unaprjeđujemo tehnološku opremljenost, zapošljavamo stručne i ambiciozne djelatnika koji neprestano razvijaju i usavršavaju svoja znanja i vještine i pratimo svjetske trendove u proizvodnji te ih primjenjujemo u svom radu. Omogućili smo dvojici naših djelatnika polaganje majstorskog ispita za zvanje "majstor tokar", a sigurno ćemo nastaviti educirati naše zaposlene i ubuduće.

 


Uz naše proizvode, kao i proizvode naših dobavljača, prilažemo pripadajuću potrebnu dokumentaciju (standardno prema EN 10204 2.2, po zahtjevu i ostalo). 
 

kvaliteta
bottom of page